OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Vaše soukromí je pro nás důležité. Nebudeme sdílet Vaše osobní údaje s jakoukoliv třetí stranou. Striktně se řídíme ochranou osobních údajů. Nerozesíláme SPAM, váš email je u nás v bezpečí.

VÁŠ SOUHLAS

Vyplněním tohoto formuláře a používáním těchto stránek souhlasíte s podmínkami tohoto Prohlášení o ochraně osobních údajů (ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů). Vždy, když poskytujete informace prostřednictvím těchto stránek (např. vyplněním a odesláním formuláře), souhlasíte se shromažďováním, používáním a zpřístupňováním předmětné informace v souladu s tímto Prohlášením o ochraně osobních údajů (ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů) a zasíláním newsletteru a obchodních sdělení na váš email.

AKTIVNĚ POSKYTOVANÉ INFORMACE

Některé části těchto stránek od Vás mohou vyžadovat informace proto, abychom Vás mohli kontaktovat (e-mailový kontakt nebo jméno). Budete informováni o tom, které informace jsou vyžadované a které jsou volitelné.

PASIVNĚ POSKYTOVANÉ INFORMACE

Při pohybu na webové prezentaci mohou být jisté informace pasivně shromažďovány (tj. získány, aniž by byly z Vaší strany aktivně poskytnuty) za použití různých technologií (jako například cookies, javascriptové měřicí systémy, zejména Google Analytics, a standardní logování Vašich HTTP požadavků na straně serveru).

Váš internetový prohlížeč (browser) automaticky předává těmto stránkám některé z uvedených anonymních informací, např. URL webového portálu či vyhledávače, který jste právě opustil/a (tzv. Referrer URL), vaši IP adresu, verzi browseru a operačního systému, který Váš počítač momentálně používá, výchozí nastavení jazyka, případně informace o nainstalovaných doplňcích Vašeho prohlížeče. Tyto stránky pro svůj provoz vyžadují ukládání cookies ve vašem prohlížeči. Můžete jej nastavit tak, aby Vás informoval v okamžiku, kdy je cookie zaslána, anebo cookies zcela odmítnout či zakázat, nicméně určité části těchto webových stránek nemusí bez cookies správně fungovat.